Vi vil så gerne gøre det bedre!

Kære Patienter

Vi vil så gerne gøre det bedre. Her tænker vi specifikt på at forbedre dit behandlingsforløb.

Lige nu er vi udfordret af, at tandlægerne har en del undersøgelser frem for behandlinger. Det betyder eksempelvis, at der opstår ventetid på at få lavet et hul eller anden behandling. Det vil vi rigtig gerne gøre noget ved.

For at dit mulige behandlingsforløb bliver forkortet og mere smidigt, har vi besluttet følgende tiltag.

Undersøgelser skal i videst muligt omfang foretages af vores kompetente tandplejere. Det er det, de specifikt er uddannet til og har erfaring med.

Det vil skabe tid og rum til tandlægerne, således ventetiden på behandling bliver forkortet til glæde og gavn for dig som patient. Endvidere kan det give mere plads til akutte behandlingsbehov.

Der vil dog være enkelte tilfælde, hvor undersøgelsen bliver foretaget af en tandlæge, men det vil være en individuel vurdering fra vores behandlerteam.

Endvidere ser vi også oftere, at folk udebliver fra aftalen hos os. Det har desværre den konsekvens, at vores behandlere er ledige fremfor at behandle lige netop dig.

Vi kan alle blive forhindret i at overholde en aftale. Desværre er det ikke alle, der giver en tilbagemelding. Vi ser en stigende tendens til, at folk bliver væk uden at give besked. I henhold til særloven er vi berettiget til at fakturere et udblivelsesgebyr og vi ser derfor ingen anden mulighed end at indføre et gebyr for udeblivelse.

Samtidig vil vi på månedsbasis synliggøre på skærm i venteværelse, hvor mange minutter vi spilder pga. udeblivelser.

Vores fundament bygger på tillid, ærlighed og gensidig respekt for at skabe det bedste behandlingsforløb.

Vi håber derfor på Jeres forståelse for ovennævnte tiltag. Vi har nemlig kun interesse i at gøre behandlingsforløbet for dig som patient så behageligt og tilfredsstillende som muligt.

Har du spørgsmål på baggrund af ovennævnte er, du altid velkommen til at tage fat i personalet.

/ Farsø Tandlægehus

Share: