Velkommen til 2 nye tandlæger

I forbindelse med at Ole og Elsebet er gået på pension, så er det med stor tilfredshed at vi kan præsentere 2 nye dygtige tandlæger her i Farsø Tandlægehus.

Amalie startede som den første d. 1/7 og hun har glædet sig utrolig meget til at komme til Farsø. Hun har sideløbende med hendes uddannelse bl.a. arbejdet i Hjemmeplejen. Udover at bruge sin tid med familie og venner bliver der også dyrket fitness og løb.

Mathilde startede d. 31/7 og ligesom Amalie har hun glædet sig rigtig meget til at komme til Farsø. Hun har tidligere arbejdet som frivillig på børnehjem i Mexico og på en skole i Cambodja. Endvidere har Mathilde også været ansat som hjælper på en demensafdeling. Udover at bruge tid med familie og venner, så løber og styrketræner Mathilde også.

Vi håber I vil tage godt imod Amalie og Mathilde.

/ Farsø Tandlægehus

Share: